Notre Dame-ko konkorduna - Lluch, Enric; Villamuza, Noemí; Markuleta, Gerardo; Hugo, Victor (1802-1885) (Donostia : Erein, 2016)
Quasimodo Notre Dame-ko katedralaren kanpandorrean bizi da, jendearengandik aparte, bere itxura deformea dela eta. Haren babesle krudelak, Frolo izenekoak, obsesioa dauka Esmeralda gazte ederrarekin. Baina Quasimodok Froloren atzaparretatik salbatu nahi du.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: El geperut de Notre-Dame
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura