Notre Dame-ko konkorduna / Victor Hugo ; moldaketa, Enric Lluch ; marrazkiak, Noemí Villamuza ; euskarazko bertsioa, Gerardo Markuleta - Lluch, Enric (Mini klasikoak (Erein), 2016)
Quasimodo Notre Dame-ko katedralaren kanpandorrean bizi da, jendearengandik aparte, bere itxura deformea dela eta. Haren babesle krudelak, Frolo izenekoak, obsesioa dauka Esmeralda gazte ederrarekin. Baina Quasimodok Froloren atzaparretatik salbatu nahi du.