Odisea - Cortés, Jesús; Herrerías, Álex; Markuleta, Gerardo; Homero (Donostia : Erein, 2016)
Duela milaka urte, ba omen zen gerlari bat parekorik ez zeukana: Ulises. Troiako Gerran borrokatu ondoren, bai berak bai bere armadak hamaika ezbehar gainditu behar izan zituzten beren aberrira itzuli ahal izateko.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: L´Odissea
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura