On Kixote - Fluixá, Josep Antoni; Serra, Sebastià; Markuleta, Gerardo; Cervantes Saavedra, Miguel de (1547-1616) (Donostia : Erein, 2016)
On Kixote -zaldunen nobelak irakurtzearen irakurtzeaz, bere burua zalduntzat daukana- eta haren ezkutari Santxo bidez bide doaz abentura bila. Egiaz, protagonistak bizi uste dituen pasadizoak berak asmatuak dira, baina bere ezkutari fidelak aterako du berak sortutako iskanbiletatik.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Don Quijote de la Mancha
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zaldunak eta zalduntza -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura