Gulliver Liliput-en - Lluch, Enric; Aguado, Jesús; Markuleta, Gerardo; Swift, Jonathan (1667-1745) (Donostia : Erein, 2016)
Gulliver gazteak ez zuen sekula pentsatuko, abentura bila ontziratu zenean, Liliputen amaituko zuenik, gizon ñimiño ugari bizi zen lurralde batean. Hasieran, halako erraldoia ikusita, beldurtu baziren ere, gero liliputiarrek konfiantzazko aliatutzat hartu zuten Gulliver.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: El viatge de Gulliver a Lil liput
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura