Gulliver Liliput-en / Jonathan Swift ; moldaketa, Enric Lluch ; marrazkiak, Jesús Aguado ; euskarazko bertsioa, Gerardo Markuleta - Lluch, Enric (Mini klasikoak (Erein), 2016)
Gulliver gazteak ez zuen sekula pentsatuko, abentura bila ontziratu zenean, Liliputen amaituko zuenik, gizon ñimiño ugari bizi zen lurralde batean. Hasieran, halako erraldoia ikusita, beldurtu baziren ere, gero liliputiarrek konfiantzazko aliatutzat hartu zuten Gulliver.