Artur errege gaztea - Fluixá, Josep Antoni; Ramos, M. Teresa; Markuleta, Gerardo (Donostia : Erein, 2016)
Ingalaterrako errege-erreginak hilda, botere borrokak hasten dira. Artur, oinordekoa, babesturik haziko da Merlin azti onari esker. Baina Arturren patua aldatu egingo da Excalibur ezpataren bitartez, printzeak baino ezin izango baitu tinkaturik dagoen harritik atera.
6 urtetik aurrera (urdina)
El jove rei Artús
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zaldunak eta zalduntza -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura