Romeo eta Julieta / William Shakespeare ; moldaketa, Teresa Broseta ; marrazkiak, Valentí Gubianas ; euskarazko bertsioa, Gerardo Markuleta - Broseta Fandos, Teresa (Mini klasikoak (Erein), 2016)
Beren familiak elkarren etsai diren arren, Romeok eta Julietak ezin saihestuzko pasio batez maite dute batak bestea, eta ahal duten guztia egingo dute elkarrekin egoteko. Baina halabeharrak eta beren familien arteko ezinikusiak amodio istorioa eragotziko dute.