Munduaren itzulia 80 egunetan - Cortés, Jesús; Pérez Granell, Laura; Markuleta, Gerardo; Verne, Jules (1828-1905) (Donostia : Erein, 2016)
Phileas Fogg-ek apustua egiten du baietz munduaren itzulia 80 egunetan egin, eta, hala erakusteko, bidaian abiatzen da bere zerbitzariarekin. Ustekabe ugari saihestuko ditu, besteak beste, lapur bat dela uste duelako atzetik doakion detektibe bat.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: La volta al món en 80 dies
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura