Ezgaitasunak dituzten ikasleen arreta (: UPV/EHU, 2014)
Gida hau BERRITZEGUNEKO Hezkuntza Premia Bereziko Aholkulari eta BIGARREN HEZKUNTZAKO Ikastetxeko Orientatzaileei zuzenduta dago. Bere helburua Unibertsitatean hasi aurretik desgaitasunak dituzten ikasleen arretarako informazio eskaintzea da. Gida hau zerbitzuko web orrian eskuragarri dago.