100 kontu ondo ezagutzeko janaria - Baer, Sam; Mariani, Federico; Polo, Parko; Irazustabarrena, Nagore (Donostia : Ttarttalo, 2017)
100 kontu ondo ezagutzeko janaria: Liburu interesgarri eta entretenigarri honek 100 gauza biltzen ditu janariari buruz jakiteko: 40.000 erle behar dira sagasti bat sagarrez betetzeko; gizakiek marrazo gehiago jaten dituzte, marrazoek gizakiak baino; %50eko aukera duzu brokolia gorrotatzeko; fruitu gorriak jateak bihotzaren osasunari laguntzen dio... Janariaren gaia hobeto ulertzeko tresna bikaina etxeko gaztetxoei zuzenduta. Eta zergatik ez, janariaren inguruko jakinmina asetu nahi duten helduentzat ere.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: 100 things to know about food
Keywords: Elikagaiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Elikadura -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak