Softwarearen ingeniaritza : garapen monolitikotik hiru mailako arkitekturara bezero/zerbitzariak bisitatuz / Jose Ramon Zubizarreta Aizpuru ; [hizkuntza-zuzenketen arduraduna, Ander Altuna Gabiola] - Zubizarreta Aizpuru, Jose Ramon (Udako Euskal Unibertsitatea, 2008)
Aplikazioaren analistak, hiru mailako arkitektura erantsi nahi dionean eraiki nahi den aplikazio informatikoari, erabaki garrantzitsuak hartu behar ditu diseinua eta inplementazioa bideratzeko eta egokitzeko lanean ari den erakunde informatikoaren lan egiteko erara eta aplikazioak eskatzen duen konplexutasun mailara.