Zortzi Yukon (2017)
"Searching for Sugar Man" filma dokumentalak kontatzen du Rodriguez izeneko kantari misteriotsuaren istorio harrigarria, eta bi lagun hegoafrikarren ahaleginak azaleratzeko abeslari horren gorabehera bitxiak. Malik Bendjelloul-en filmak izabazi zuen, 2013an, Dokumental Onenaren Oscarra. Gainera, urte horretako BAFTA eta WGA sariak ere irabazi zituen.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; AEB -- Bidaiak; Kanada -- Bidaiak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak