Teknopolis : kirola milimetrora / zuzendariak, Nagore Rementeria eta Iñaki Leturia; errealizazioa, Pixel; erredaktoriak, Inma Alvarez ...[et al.]; Ekoizleak, Elhuyar eta EITB (Teknopolis (Elhuyar Fundazioa), 2020)
Atletismoan, eta kirolean oro har, ezin da aliritzira jokatu. Sportsolution enpresa bizkaitarrak baliabide teknologikoak garatzen ditu funtsezkoak diren doitasuna eta fidagarritasuna bermatzeko. Luzera-jauzian eta jauzi hirukoitzean distantziak neurtzeko garatu duten sistema da haien produktu-izarra. Ikusmen artifizialean eta irudi digitalean oinarritzen da.