Adur eta Izar 7 herrialdeetan - Romeo, Xabi; Bergara, Aritza; Roselló, Yago; Romero, Tatxen (Bilbao : Samuraitxiki, 2016)
Euskal Herria kondaira eta ohiturez betetako herrialdea da, txoko magikoz betetakoa. Adurrek eta Izarrek leku hauetariko batzuk ezagutuko dituzte herensugeren kobazuloan aurkituko duten mapari esker. Altxor izugarria topatzen lagunduko dituen mapa...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak; Euskal Herria -- Deskribapena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak