Adur eta Izar 7 herrialdeetan /[egilea, ideia, gidoia eta koordinazioa, Xabi R. ; irudigileak, Taro, Yago Roselló ; narrazioa, Aritza Bergara] - Romeo, Xabi (Samuraitxiki, 2016)
Euskal Herria kondaira eta ohiturez betetako herrialdea da, txoko magikoz betetakoa. Adurrek eta Izarrek leku hauetariko batzuk ezagutuko dituzte herensugeren kobazuloan aurkituko duten mapari esker. Altxor izugarria topatzen lagunduko dituen mapa...