Biharko liburutegi guztiak : erakusketa = Todas las bibliotecas del mañana : exposición = All tomorrow´s libraries : exhibition - Carrión, Jorge; Gipuzkoa. Kultura, Turismo, Gazteria eta Kirol Departamentua; Koldo Mitxelena Kulturunea ([Donostia] : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Turismo, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2019)
2019ko otsailaren 14tik ekainaren 1era Koldo Mitxelena Kulturunean antolatutako erakusketaren katalogoa
Testuak euskaraz, gazteleraz eta ingelesez
Keywords: Erakusketak liburutegietan; Monografiak