Everest - Francis, Angela Sangma; Feng, Lisk; Irazustabarrena, Nagore (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Munduan bada hazten ari den mendi bat. Lurreko tokirik altuena da, alpinista abenturazaleen erronka gorena, Sagarmatha zeruko jainkosaren irudi izugarri garaia... Ongi etorriak Everestera. Liburu eder honetan, mendiaren jatorri zaharrera bidaiatuko duzu oinetan dituen animalia eta landareei buruz ikasiko duzu eta inguruko kultura eta historia aberatsaren berri jakingo duzu.
Jat. izenb.: Everest
Keywords: Everest (Mendia) -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak