Joanes eta Bioletaren bihotza / Miren Agur Meabe ; marrazkilaria, Manuel Ortega; muntaia, Ima Agiriano eta Pako Eizagirre; ahotsa, Pako Eizagirre - Meabe, Miren Agur (: Elkar, 2002)
Panpina bat da Bioleta, Joanesek gehien maite duen jostailua, bere lagunik onena. Egun batean uste izan zuen Joanesek Bioletarik gabe geratu zela betiko, eta oso triste jarri zen mutikoa. Baina izugarri poztu zen handik laster, berak uste izan zuena gezurra zela konturatu zenean.