Adur eta Izar Amalurra zaintzen /[egilea, ideia, gidoia eta koordinazioa, Xabi R. ; irudigileak, Tatxen Romero (Taro) eta Yago Roselló ; narrazioa, Aritza Bergara] - Romeo, Xabi (Samuraitxiki, 2018)
Abentura berri honetan Adur eta Izarrek Amalurra zaintzea zein garrantzitsua den ikasiko dute. Amamaren baserriko ganbaran topatuko duten liburu magikoaren bitartez, bidaia zoragarria egingo dute Amalurra salbateko sei elementuen bila. Gugatik... etorriko diren neska.mutilengatik... Amalurra zaintzen.