Abesti bat gutxiago - Cano, Harkaitz; Iparagirre, Peru; Andres, Juan G.; Lou topet ([S.l.] : Zart, 2019)
2015ean argitaratutako "Abesti Bat Gutxiago" diska-liburuaren bigarren edizioa da. Edizio honetan ez dago diskarik eta abestiak edozein streaming plataformatan topatuko dituzu
Keywords: Rock musika; Monografiak