Abesti bat gutxiago / [liriken itzulpena, moldaketa eta testua] Harkaitz Cano ; [abestien moldaketa eta geureganatzea] Lou Topet ; [argazkiak, Peru Iparagirre eta Juan G. Andrés] - Cano, Harkaitz (Zart, 2019)
2015ean argitaratutako "Abesti Bat Gutxiago" diska-liburuaren bigarren edizioa da. Edizio honetan ez dago diskarik eta abestiak edozein streaming plataformatan topatuko dituzu