Gaur, bainurik ez! - Weninger, Brigitte; Roehe, Stephanie; Jaka, Aiora (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Egun osoa etxetik kanpo jolasean eman ondoren, Miko bainu eder baten premian dago. Edo horixe uste du, behintzat, bere amak. Baina Mikok oso bestela ikusten ditu gauzak.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.. Waschen? nein!
Keywords: Album ilustratuak; Saguak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura