Hiru bidelapurrak - Ungerer, Tomi (1931-2019); Izagirre, Koldo; Eizagirre, Pako (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2003)
Baziren behin kapa beltz eta kapelu beltzeko hiru bidelapur gaizto. Halako batean, gau ezin ilunago batean, zalgurdi bati eman zioten alto, bidaiari bakarra zekarren gurdiari: Uxue izeneko umezurtza...
Izen bereko "Hiru bidelapurrak" liburuan oinarritutako kontakizuna
5 urtetik aurrera (urdina)
Die drei rauber
Keywords: Bidelapurrak; Beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Bideo-ipuinak; Ipuinak