Hiru bidelapurrak / Tomi Ungerer ; [euskarazko itzulpena, Koldo Izagirre ; ahotsa, Pako Eizagirre] - Ungerer, Tomi (1931-2019) (Pako Eizagirre, 2003)
Baziren behin kapa beltz eta kapelu beltzeko hiru bidelapur gaizto. Halako batean, gau ezin ilunago batean, zalgurdi bati eman zioten alto, bidaiari bakarra zekarren gurdiari: Uxue izeneko umezurtza...