Olentzero eta haurrak - Irusta, Antton; Morente, Enrique (Madrid : Susaeta, 2013)
Udalak herriko parkea dagoen tokian etxeak eraikitzea erabaki du, eta haurrek Olentzerori laguntza eskatu diote, parkea ken ez diezaieten.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Eguberriak; Euskal kultura; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak