Olentzero eta haurrak / [testua] Antton Irusta ; [irudiak] Enrique Morente - Irusta, Antton (Euskal ipuinak (Susaeta), 2013)
Udalak herriko parkea dagoen tokian etxeak eraikitzea erabaki du, eta haurrek Olentzerori laguntza eskatu diote, parkea ken ez diezaieten.