Amabelen boterea - Esmorís, Erica; Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe; Elorza, Olatz (Cangas do Morrazo : Sushi books, 2013)
Amabelen familian, denek dauzkate superbotereak: indar izugarria, tximistaren abiadura, mugarik gabeko inteligentzia eta baita ikusezin bihurtzeko gaitasuna ere. Baina Amabelek oraindik ez daki zein den bere trebetasun sinestezina. Boterea aurkitzeko, abentura zinez zelebreak biziko ditu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Ahalmen magikoak -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura