Amabelen boterea / Érica Esmorís ; [itzulpena, Garbiñe Ugarte Grazianteparaluzeta ; zuzenketak Olatz Elorza] - Esmorís, Erica (Sushi books, 2013)
Amabelen familian, denek dauzkate superbotereak: indar izugarria, tximistaren abiadura, mugarik gabeko inteligentzia eta baita ikusezin bihurtzeko gaitasuna ere. Baina Amabelek oraindik ez daki zein den bere trebetasun sinestezina. Boterea aurkitzeko, abentura zinez zelebreak biziko ditu.