Muak! : musu berde baten istorioa - Pla, Imma; Allende Sopelana, Iker (Santander : Milrazones, 2017)
Kroak, kroak! Nire lorategiko igelak korroka egiten zuen behin eta berriz. Egun batean zerbait harrapatu zuen...
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ipuin kateatuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Muxuak; Igelak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak