Muak! : musu berde baten istorioa / [irudia eta testua] Imapla ; itzultzailea, Iker Allende Sopelana - Pla, Imma (Milratones (Milrazones), 2017)
Kroak, kroak! Nire lorategiko igelak korroka egiten zuen behin eta berriz. Egun batean zerbait harrapatu zuen...