Egun bat itsasoan - Carbonell, Paula; Goikoetxea, Arkaitz; Pourchet, Marjorie (Fraga (Huesca) : Fragatina, 2015)
Maria eta haren ama itsasertzean daude arratsalde pasa, eta, bat-batean, neskatoak botila bat aurkituko du, barnean mezu bat daramana: «SOS. Laguntza behar dut, eta azkar». Hori irakurrita, Mariak, jakin-minez beteta, murgil egingo du itsasoan, hitz horiek olatu artetik nork bidali dizkion jakiteko asmoz. Apar eta gatz errimatuz idatzi du Paula Carbonellek kontakizun hau, eta Marjorie Pourchetek ilustratu du. Bien artean kontatu dute zein zoragarria den haurrek, jolasak eta irudimenak elkarrekin duten harremana.
4 urtetik aurrera (urdina)
Un día en el mar
Keywords: Album ilustratuak; Abenturak itsasoan -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura