Maddi lepaluze abenturazalea / Natalia Soria de Carlos ; [itzulpena, Inma Errea Cleix] - Soria de Carlos, Natalia (Bazen behin... (Denonartean), 2015)
Behin batean bazen jirafa bat, abenturazale izugarri suharra, aski txolina eta izukaitz samarra, lagunak maitatzen eta zaintzen zekiena