Aitatxok uste du mutila naizela - Labelle, Sophie; Unamuno, Mario (Barcelona : Bellaterra, 2018)
Joseberen aitak ez dio kasurik egiten, eaten dionean zomorroak, Nija txakurra eta era guztietako liburuak gustatzen zaizkiola. Ah, eta gainera, Joseba izeneko mutila dela uste du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: My Dad thinks I´m a Boy?!
Keywords: Sexu-nortasuna; Norberaren nortasunaren bilaketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak