Aitatxok uste du mutila naizela / idazle eta ilustratzailea, Sophie Labelle ; [itzulpena, Mario Unamuno] - Labelle, Sophie (Bellaterra, 2018)
Joseberen aitak ez dio kasurik egiten, eaten dionean zomorroak, Nija txakurra eta era guztietako liburuak gustatzen zaizkiola. Ah, eta gainera, Joseba izeneko mutila dela uste du.