Utikan hemendik, gaztakirtena! - Stilton, Geronimo; Keys, Larry; Tabasco, Blasco; Biguri, Koldo (Barcelona : Destino, 2016)
Zer ari da gertatzen hemen? Nor da nire itxurak eginez hortik dabilena? Nor da Sagukaria eskuetatik kendu nahi didan alproja lotsagabea? Mila ardi gazta eta erdi! Nola bururatuko zitzaidan halakorik gertatuko zitzaidanik niri...?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Giu la zampe, faccia di fontina!
Keywords: Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura