Utikan hemendik, gaztakirtena! / [testuak] Geronimo Stilton ; [irudiak, Larry Keys eta Blasco Tabasco ; itzulpena, Koldo Biguri] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta abentura, 2016)
Zer ari da gertatzen hemen? Nor da nire itxurak eginez hortik dabilena? Nor da Sagukaria eskuetatik kendu nahi didan alproja lotsagabea? Mila ardi gazta eta erdi! Nola bururatuko zitzaidan halakorik gertatuko zitzaidanik niri...?