Komedia serio bat (2016)
Iraq Short Film Festival-eko zuzendari Nizar Rawik, komedia bat egitea erabaki du, bere jaialdian genero honetako ezer aurkezten ez dela eta gogaituta. Honekin, bere herrialdean komediaren produkzioa sustatzeaz gain, munduak irakiarrei buruz duen irudia aldatu nahi du. Gezurrezko dokumentala dela dio Lander Camarero egileak.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak