Memoriaren orbainak (Lemoako gazteak Alemanian) - Lekue, Asier; Uriarte, Jokin; Sanchez, Nere; García, Mikel; Iturrate, Ane; Hernandez, Ibon; Hogota Produkzioak (: Hogota Produkzioak [Lemoa], 2016)
2016ko abuztuan Lemoako (Bizkaia) gazteek, memoria historikoa eta giza eskubideen gaiak lantzeko asmoz, Berlin eta Frankfurtera egindako bidaia biltzen du dokumentala.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Oroimen kolektiboa; Mundu Gerra, 1939-1945 -- Alemania; Nazionalsozialismoa; Oroimen kolektiboa -- Alemania; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak