20 ipuin aukeratuak - Doblado, Ana; Irusta, Antton; González, Marifé (Madrid : Susaeta, 2011)
"Dagoeneko irakurtzen dut" bildumak irakurketaz gozatzeko aukera aparta eskaintzen dio haurrari. Ipuinak, alegiak eta aldez aurretik aukeratutako istorioak dituzu, letra handiz eta segidan irakurtzeko. Haurrak liburu hauek irakurtzen amaitzen dituenenean, zalantzarik gabe esango du: dagoeneko irakurtzen dut.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Fantasia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura