20 ipuin aukeratuak / [edizioa, Ana Doblado ; itzultzailea, Antton Irusta , ilustrazioak, Marifé González] - Doblado, Ana; Irusta, Antton; González, Marifé (Dagoeneko irakurtzen dut (Susaeta), 2011)
"Dagoeneko irakurtzen dut" bildumak irakurketaz gozatzeko aukera aparta eskaintzen dio haurrari. Ipuinak, alegiak eta aldez aurretik aukeratutako istorioak dituzu, letra handiz eta segidan irakurtzeko. Haurrak liburu hauek irakurtzen amaitzen dituenenean, zalantzarik gabe esango du: dagoeneko irakurtzen dut.