Martin, Lea eta ganbarako liburu magikoa = Y el libro mágico del desván - Parola, Eider; Roselló Lozano, Santiago; Bitez (Plentzia : Santiago Roselló Lozano, 2016)
Aiton-amonaren ganbaran errezeta-liburu magiko batekin topo egin ondoren, Martin, Lea, Kata eta beraien aitona abentura magiko batean bilduta ikusiko dira mundu osoan zehar. Abentura honetan, gure herriaren kultura eta jatorriak aurkituko dituzte ohiko zapore eta gustuen bitartez. Haiei laguntzea gustatuko litzaizuke? Gonbidatuta zaude! On egin! Irakurketa elebiduna gaztelania-euskara
5 urtetik aurrera (urdina)
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Sukaldaritza -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura