Munduko oparirik ederrena - Bielinsky, Claudia; Iñurrieta, Uxoa ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Hartz aitatxoren urtebetetzea da, eta hitz eman diogu, aurten, munduko oparirik ederrena jasoko duela. Zatoz oparia etxe osoan bilatzera. Hamar sorpresa handi daude aurkitzeko eta kontatzeko!
0-5 urte (urdina)
Jat. izenb.: Le plus beau cadeau du monde
Keywords: Opariak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hartzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak