Neu naiz handiena - Ibarrola, Begoña; Lobato, Arcadia; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2019)
Poli apoa gurasoekin eta neba-arrebekin bizi zen urmael batean. Baina ez zen pozik bizi, uste zuelako gurasoek kasu gehiago egiten zietela neba-arrebei berari baino. Konponbide bat aurkitu zuen, baina... Jelosiari buruzko ipuin bat
0-4 urte (urdina)
¡Yo soy el mayor!
Keywords: Apoak; Emozioak eta sentimenduak; Jeloskortasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak