Neu naiz handiena / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, Arcadio Lobato ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2019)
Poli apoa gurasoekin eta neba-arrebekin bizi zen urmael batean. Baina ez zen pozik bizi, uste zuelako gurasoek kasu gehiago egiten zietela neba-arrebei berari baino. Konponbide bat aurkitu zuen, baina... Jelosiari buruzko ipuin bat