Antton eta Eguberrietako oparia - Könnecke, Ole; Mujika, Inazio; Erkizia, Lola (Irun : Alberdania, 2009)
Eta Bizarzuriren lera gainetik opari-kutxa bat erori dela ikusten badugu, zer egin behar dugu? Kutxa hori Bizarzuriri itzultzen saiatuko gara, jakina. Baina Bizarzurik bere lera mendi garaietan zehar eta ibai emaritsuetan barrena gidatzen du, ordea. Edo baso-basoaren bihotzean sartzen da, hartzaren eta orein handiaren gordelekuan. Zer egin? Bada, orduan eta arrazoi handiagoz itzuliko diogu kutxa hori. Nolanahi ere, hori da behintzat Anttonek egin duena.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Anton und das weihnachtsgeschenk
Keywords: Eguberriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak