Peruren bidaia - Barasoain Asurmendi, Rosa; Giner, Azahar L.; Garitagoitia, Alaine (Artaza : La Fertilidad de la Tierra, 2015)
Peru jakinmin handiko umea da, eta bere abenturek planeta arriskuan dagoela konturaraziko duen bidaia harrigarri batera eramaten dute. Lurrean, zeruan eta itsasoan zehar bidaiatzen du, baina haurra izanik ez daki nondik hasi, eta bere zalantzek Lurretik aldentzen dutenean harrigarria den zerbait gertatzen da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: El viaje de Perú
Keywords: Album ilustratuak; Naturarekiko maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasiazko bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura