Dogomuso neska tiki - Bourgoin, Paxkal (Azkaine : Gatuzain, 2013)
Nere herrian, bide gorri, bero xapa, dena idor, dena lehor, etxolak tinkatuak dira itzala atxeman nahian.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eskuzko lanbideak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura