Dogomuso neska tiki / Paxkal Bourgoin ; azalaren diseinua eta ilustrazioak, Paxkar Bourgoin - Bourgoin, Paxkal (Gatuzain, 2013)
Nere herrian, bide gorri, bero xapa, dena idor, dena lehor, etxolak tinkatuak dira itzala atxeman nahian.