Pauso alaien eguna - Díaz Reguera, Raquel; Allende Sopelana, Iker ([Madrid] : Narval, 2017)
Gaur goizean pauso alaiak sortzeko botak jantzi ditut. bota horiei abestea, putzuetan igeri egitea eta espaloietan zirriborroak margotzea gustatzen zaie, eta beti-beti joan nahi dudan lekura eramaten naute.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Irudimena; Eguneroko bizitza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Album ilustratuak